216 7003193 & 213 0329808 info@firstcleanservices.gr

Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις & Μυοκτονίες

Η παρουσία κρουσμάτων του κορωνοϊού SARS-CoV-2 που προκαλεί την επιδημία Covid-19 και στη χώρα μας, είναι πια γεγονός. Καλούμαστε λοιπόν να διαχειριστούμε τη νέα αυτή κατάσταση με ψυχραιμία και σύνεση, αλλά ταυτόχρονα με προνοητικότητα και αποφασιστικότητα.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, ο ιός εκτιμάται ότι μπορεί να επιβιώσει για αρκετό καιρό πάνω σε επιφάνειες και μπορεί να αποβεί ιδιαίτερα επικίνδυνος, ειδικά για τους ανθρώπους με προβλήματα υγείας και τους ηλικιωμένους.

Ο επαρκής καθαρισμός και η απολύμανση του περιβάλλοντος θεωρούνται απαραίτητα για τον περιορισμό της διασποράς του ιού, σε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο διαχείρισης του Covid-19.

Απολύμανση

Η απολύμανση για κορωνοϊό γίνεται σε ένα χώρο, είτε προληπτικά είτε εάν υπάρχει επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι εγκεκριμένα από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ.) και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, άοσμα, μη τοξικά, ενώ οι συσκευές ψυχρής εκνέφωσης (fogger) προσδίδουν εξαιρετική ικανότητα διείσδυσης ακόμα και στα πιο απρόσιτα σημεία ενός χώρου, καταπολεμώντας όλο το φάσμα των πιθανών εστιών.

Η υψηλή βιοδιάσπασή τους τα καθιστά ακίνδυνα για το πλαστικό, το ξύλο, το μέταλλο κ.ά.

Η μέθοδος που χρησιμοποιούμε εφαρμόζεται από έμπειρους επαγγελματίες απολυμαντές της εταιρείας μας και είναι μια κατάλληλα σχεδιασμένη υγειονομική εφαρμογή η οποία καταπολεμά ιούς, μύκητες και βακτήρια που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν εστίες μόλυνσης και να αποτελέσουν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία.

Απολύμανση

Απεντόμωση

Η απεντόμωση αναφέρεται στην καταπολέμηση παντός είδους ανεπιθύμητων εντόμων και είναι απαραίτητη για επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, επαγγελματικούς – βιομηχανικούς χώρους, αλλά και οικίες, καθώς τα έντομα είναι φορείς μολυσματικών ασθενειών.

Απεντομώσεις

Η F.C.S. Hellas προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα απεντόμωσης που περιλαμβάνει την πρόληψη, τον έλεγχο και την καταστολή των εντόμων. Προκειμένου να το επιτύχουμε, χρησιμοποιούμε διάφορες μεθόδους, ανάλογα με το μέγεθος και το είδος της προσβολής, αλλά και το χώρο στον οποίο επιθυμούμε να πραγματοποιήσουμε εργασίες απεντόμωσης.

Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι εγκεκριμένα από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ.) και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, άοσμα, μη τοξικά, ενώ ο εξοπλισμός διαφέρει ανάλογα με τη μέθοδο που θα χρησιμοποιήσουμε.

Οι απεντομώσεις γίνονται από το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας με τη διοχέτευση του διαλύματος του εντομοκτόνου με τη μέθοδο του ψεκασμού και τη χρήση ψεκαστήρα χαμηλής πίεσης στις επιφάνειες όπου τα έντομα περπατούν ή έχουν την φωλιά τους, καθώς και μέσω άλλων μεθόδων εξόντωσης όπως με προσέλκυση με Gel, με νεφελοψεκασμό ή υποκαπνισμό.

Μυοκτονία

Κύριος στόχος της μυοκτονίας είναι η πλήρης απαλλαγή του χώρου από τα τρωκτικά, τα οποία αποτελούν έναν από τους σημαντικότερους κινδύνους της δημόσιας υγείας λόγω της μετάδοσης σοβαρών ασθενειών στον άνθρωπο.

Για το σχεδιασμό και την εγκατάσταση ενός ολοκληρωμένου συστήματος μυοκτονίας, η F.C.S. Hellas εφαρμόζει ενδελεχή έλεγχο στις εγκαταστάσεις του προσβεβλημένου χώρου, ώστε να εντοπίσει με ακρίβεια τα είδη τρωκτικών και τις εστίες προσβολής.
Για να μειώσουμε γρήγορα τον πληθυσμό των τρωκτικών, εγκαθιστούμε δολωματικούς σταθμούς και παγίδες σύλληψης. 

Μυοκτονίες

Σε μερικούς χώρους η χρήση των τοξικών δολωμάτων δεν είναι σύμφωνη με την ισχύουσα νομοθεσία. Για αυτό επιλέγουμε παγίδες και ενδεικτικούς δολωματικούς σταθμούς.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε τις πλέον αποτελεσματικές και συμφέρουσες προτάσεις και ολοκληρωμένες λύσεις για τα έργα που αναλαμβάνουμε. Για την επιτυχία της προσπάθειας αυτής συνεχώς εξελισσόμαστε, ενημερωνόμαστε και καινοτομούμε.

Με γνώμονα την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας, έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε τις περισσότερο αποτελεσματικές & συμφέρουσες προτάσεις – λύσεις για τα έργα που αναλαμβάνουμε.