Εταιρία

Η εταιρία


Η F.C.S. HELLAS αποτελεί μια από τις πιο αξιόπιστες και ταχύτατα αναπτυσσόμενες εταιρείες καθαρισμού στο Ελλαδικό χώρο. Στο ανθρώπινο δυναμικό της εμπεριέχονται αναγνωρισμένα στελέχη με μακρόχρονη επαγγελματική εμπειρία στον τομέα της παροχής υπηρεσιών καθαρισμού.

Παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης εγκαταστάσεων, επαγγελματικών καθαρισμών και συντηρήσεων, σε Δημόσιες, ιδιωτικές, βιομηχανικές – εργοστασιακές – εργοταξιακές, σε εκπαιδευτικές αθλητικές εγκαταστάσεις, σε εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών πάρκων, σε εμπορικούς χώρους καθώς και σε αλυσίδες καταστημάτων τροφίμων. Το άρτια εκπαιδευμένο και έμπιστο προσωπικό της, σε συνδυασμό με την χρήση του πλέον σύγχρονου μηχανολογικού εξοπλισμού, των πιστοποιημένωνυπό-αλλεργικών και οικολογικών αναλώσιμων υλικών καθαρισμού, εγγυάται την επιτυχή διεκπεραίωση οποιασδήποτε εργασίας ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τις απαιτήσεις της. Στο προσωπικό μας θα βρείτε όλες τις ειδικότητες του Facility Management μέχρι λογιστές – φοροτεχνικούς έτοιμους να ανταποκριθούν με χαρά σε κάθε μικρή ή μεγάλη σας απαίτηση.

Με γνώμονα την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας, έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε τις περισσότερο αποτελεσματικές και συμφέρουσες προτάσεις και λύσεις για τα έργα που αναλαμβάνουμε, σε ολόκληρο πλέον τον τομέα της διαχείρισης κτηρίων και εγκαταστάσεων. Για την επιτυχία της προσπάθειας αυτής διαρκώς εξελισσόμαστε, ενημερωνόμαστε και καινοτομούμε.

 

Με την ευκαιρία αυτή ευελπιστούμε να σας έχουμε κοντά μας τη νέα χρονιά μονιμοποιώντας την συνεργασία μας

buildbuild2